logo

Bij de Neut

  • entreekast
  • Fabrica
  • Fabriekdoorgang
  • GarageDetail
  • Horeca Decor
  • Horeca Decor
  • Tower
  • Theatro

Project omschrijving

Voor restaurant ‘Bij de Neut’ te Westerhoven hebben we de speelruimte in het restaurant ontworpen en gedecoreerd.

De eisen hierbij waren dat het kindvriendelijk moest zijn en het moest een Italiaans dorpje worden met een attractieve uitstraling.

We hebben een speeltoestel bedacht wat door Eli play is uitgewerkt en geplaatst.

Daaromheen zijn door ons decors ontworpen en geproduceerd. Na montage op locatie ontstond een ‘Italiaans dorp’ waarin kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Ondanks dat het speelgedeelte een open verbinding met het restaurant heeft, is het geen heksenketel van geluid door de toepassing van akoestische panelen.

Ouders die heerlijk uit eten gaan hebben zo toch zicht op hun kinderen die op hun beurt fijn kunnen spelen.

Delware Company tekende het speeltoestel en realiseerde de decoratie van het complete speelgedeelte.

Van Fabriek tot Theatro, van garage tot klimtoren.

Project details

Opdrachtgever

Bij de Neut, te Westerhoven (NB)

Overzicht Projecten